top of page

MILO AKCIJSKI KOMUNIKATOR - walkie talkie za 21. stoletje


NA NOVO ZASNOVAN WALKIE-TALKIE

Milo™ – Action Communicator™ je walkie-talkie 21. stoletja. Omogoča prostoročen, večsmerni, skupinski glasovni pogovor, kar vsem avanturistom, pustolovcem, instruktorjem,... omogoča, da govorijo na svojih poteh, pobočjih ali vodi. Za uporabo ne potrebujete telefona ali wi-fi-ja, tako da lahko vsi sodelujoči v Milo skupini delijo skupen trenutek v realnem času.

JASEN GLAS V VSEH POGOJIH

Jasno se pogovarjajte z vsemi v Milo skupini, tudi v hrupnem okolju. Šest digitalnih mikrofonov z nizkim popačenjem v kombinaciji s prefinjenim zmanjševanjem šuma vetra in ozadja zagotavlja čist glas v vseh pogojih.

UŽIVAJ V SKUPINSKEM GLASOVNEM KLEPETU

Uživajte v brezhibnem večsmernem glasovnem klepetu z vsemi v vaši Milo skupini. Patentirano omrežje MiloNet™ omogoča, da se vsi v skupini lahko pogovarjajo hkrati.

PROSTOROČNA KOMUNIKACIJA

Za komunikacijo ni treba pritiskati na gumbe. Vi samo govorite in poslušajte. Varno pritrdite Milo™ na oblačila, roke, krmilo z uporabo ene od namensko zasnovanih priponk. Vaše roke so proste ves čas.

ZANESLJIVO LASTNO OMREŽJE MILO-NET™

Milo™ ustvari lastno omrežje vseh Milo-ov v skupini, tako da ne potrebujete wi-fi-ja ali telefonskega signala. Komunikacijska razdalja med dvema Milos™ je lahko do 600 m, odvisno od terena. Omrežje MiloNet™ lahko ta doseg razširi, ko se poveča število vključenih uporabnikov v enem Milo omrežju.





UPORABA JE ENOSTAVNA


1. POVEŽITE SE: Enostavno združevanje več Milo-tov v skupino. Približajte svoj Milo drugemu, pritisnite gumb in počakajte na zvočno obvestilo. Povezani ste.

2. PRIPNITE: Milo sponka uporablja magnet, da zaskoči vaš Milo in sproži varno mehansko zaklepanje. Sponko lahko pritrdite na torbo, trak za roko ali krmilo kolesa. Snela se ne bo tudi če padete ali vozite po neravnem terenu.

3. ODPRAVITE SE

Milo je vodoodporen in odporen na prah, ter ga je možno popolnoma potopiti v vodo. Deluje na mrazu in na neposrednem soncu, tako da ga lahko vzamete s seboj na prašno gorsko kolesarjenje, smučanje, kajtanje, winganje, surfanje, boardanje, raftanje in vse druge športne aktivnosti na prostem. Primeren je za rekreativce, instruktorje, starše,...


CENA V PREDNAROČILU DO 1.12.2023: 200€ (REDNA CENA 230€)


VEČ INFO NA: jernej@kitepack.com

2,542 views
bottom of page