KITEPACK Splošna določila in pogoji

Kajt skupnost KitePack (v nadaljevanju KitePack) je prostovoljna in samostojna skupnost kajtarjev, ki je nastala z namenom, da njeni člani pridobijo materialne in nematerialne koristi povezane s kajtanjem, kajt potovanji, kajt opremo,...


Kajtanje je stična točka vseh njenih članov, zato posamezniki, ki ne kajtajo (še niso nikoli niti poskusili s kajtanjem) ne morejo biti člani KitePack-a. Izjemi sta:

a) družinski člani (mož, žena, fant, punca, otroci) članov, tudi če ne kajtajo.

b) nekajtarji, ki bodo začetni tečaj kajtanja opravili kmalu po včlanitvi.


KitePack deluje na demokratičen način zato ima vsak član v njem enakovredno vlogo, ugodnosti in obveznosti.


UGODNOSTI ČLANSTVA V KITEPACK-U


1) Veš s kom kajtaš

Ker se člani KitePack skupnosti med seboj dobro poznamo, veš s kom boš kajtal in preživljal svoj kajt “life”.


2) Ti si KitePack!

V KitePack-u (lahko) sodeluješ pri organizaciji in izvedbi aktivnosti KitePack-a.


3) Nižje cene kajt potovanj

Vsa KitePack kajt potovanja bodo organizirana po cenah, ki bodo nižje ali enake, kot če bi si potovanje organiziral član sam. V kolikor si že kdaj potoval/-a organizirano preko katere od kajt agencij, lahko kot član KitePack-a računaš na 20-30% nižje cene kot dosedaj.

Kje bomo kajtali? Nekaj idej: Los Roques (Venezuela), Mehika, Rodriques (Mavricius), Južnoafriška Republika, Dakhla (Maroko), S. obala Brazilije, Madagascar, Kitesafari po Rdečem morju, Filipini, Ras Sudr (Egipt), Sardinija, Grčija, Oman, Turčija… Seznam kajt spotov je precej dolg.

Letni plan destinacij za prihodnjo sezono bo dogovorjen in splaniran glede na želje, zanimanje in navdušenje vseh članov KitePack-a.


4) Ugodnejši nakup kajt opreme

Pri ponudnikih kajt opreme (kajti, deske, trapezi, neopreni, oblačila, očala, kreme za sončenje,…) bomo kot skupnost izkoristili možnosti količinskih popustov in pridobili nižje cene. Omejili se ne bomo le na enega ponudnika, ampak bomo ugodnosti iskali pri vseh ponudnikih v Sloveniji in tujini, ki bodo članom KitePack-a aktualni.


5) Izposoja kajt opreme po ugodnejši ceni

V kolikor meniš, da je zate najem opreme primernejši od nakupa bodo za tvoja kajtanja na voljo kompleti kajt opreme za najem po članskih cenah, ki bodo vsaj 50% nižje od rednih cen v kajt centrih. Okvirna cena tedenskega najema opreme bo največ 150€.


6) Testi opreme

V sodelovanju s ponudniki/prodajalci opremo bomo imeli člani KitePack-a možnost sprobati različne vodne “igrače”: kajte, deske, foil deske, kajt wing-e, SUPe. Testi bodo organizirani v okviru testnih dnevov in na naših kajt izletih in potovanjih.


7) Skupna druženja

Poleg daljših kajt potovanj po svetu se bomo družili na enodnevnih in vikend kajtanjih na spotih v naši bližini. Pričakuj tudi kakšno zabavno kajt tekmovanje. Ker pa kajtanje ni vse, kar nas zanima, bomo dodatno skupaj organizirali aktivna nekajtarska druženja. Nekaj idej: smučarski dan, pohod, kolesarski izlet, SUP izlet, martinovanje, prednovoletno druženje.


8) Izmenjava informacij in izkušenj

V KitePack-u bomo združeni kajtarji z različnimi nivoji znanja kajtanja, zelo izkušeni in tisti manj izkušeni. Dobrodošel je vsak. Z izmenjavo informacij, izkušenj in znanja bomo člani izboljšali svoje kajtanje in znanje o vsem kar spade poleg. Za komunikacijo med člani KitePack-a bomo uporabljali sodobna komunikacijska orodja, interno spletna stran in socialne medije.


9) Mreženje

Imaš svoje podjetje in svoj posel? V članih KitePack-a lahko srečaš svoje bodoče stranke in kupce. Ali pa obratno, v članih KitePack-a najdeš ponudnike izdelkov ali storitev, ki jih iščeš.


10) Sodelovanje pri razvoju KitePack-a in zaslužek

KitePack nima omejitev in njegov razvoj je odvisen od njegovih članov. Morda pa kot član KitePack-a postaneš solastnik kajt spota. Ali pa zastopnik katere od blagovnih znamk kajt opreme. Ali pa… KitePack je lahko tako tudi tvoja priložnost za dodaten zaslužek.


11) Kajt “starter pack”

Za kanček “uniformiranosti” članov KitePack-a ob pristopu dobiš majico, “quickdry” majico, torbico za dokumente.


12) Člani pridobivajo člane

Za vsakega dodatnega člana (ki ni družinski član!), ki k KitePack-u pristopi na podlagi tvojega priporočila in tvojega posredovanja njegovih kontaktnih podatkov, dobiš voucher v vrednosti 100€, ki ga lahko koristiš za kajt potovanje, nakup opreme ali najem opreme.


13) Unikatnost

Ker KitePack je unikaten. In ker je vsak član KitePack-a unikaten.


OBVEZNOSTI ČLANSTVA V KITEPACK-U


1) Plačilo ENKRATNE prijavnine

Enkratna prijavnina za doživljenjsko članstvo v KitePack-u je 500€.

Prijavnina za družinske člane (mož, žena, fant, punca, otroci) znaša 250€.

Prijavnina za otroke do 12 let je brezplačna.

Možnost plačila na obroke po dogovoru.

Se sliši veliko? Za boljši občutek:

  • 500€ je okvirno znesek, ki ga boš prihranil/-a pri 2x udeležbi na kajt potovanjih

  • 500€ je okvirno znesek, ki ga boš prihranil/-a pri 1x nakupu celotne kajt opreme

  • 500€ je okvirno znesek, ki ga boš prihranil/-a pri 3x tedenskem najemu kajt opreme

2) Plačilo letne članarine

Poleg enkratne prijavnine se za tekoče delovanje skupnosti plačuje letna članarina v znesku 50€ (družinski član 25€). Za leto, ko se plača prijavnina je članarina že vključena v prijavnini.


Članarina se plača do 5.1. za tekoče leto in velja za koriščenje ugodnosti znotraj tekočega leta (1.1.-31.12.). V kolikor članarina ni plačana član ne more koristiti ugodnosti KitePack-a v tekočem letu medtem, ko se članstvo ne prekine.


3) Širjenje imena KitePack

  • z informiranjem o njegovem obstoju nečlane

  • z uporabo “taggov” in “#KitePack” pri objavljanju slikovnega in tekstovnega materiala povezanega s kajtanjem na socialnih medijih

4) “Fair play” v skupnosti

Vsi člani KitePack-a so enakopravni in enakovredni zato se član do sočlanov vede prijateljsko. Informacije, ki jih član posreduje ostalim članom so resnične, uporabne in kvalitetne.


PRISTOP K ČLANSTVU V KITEPACK-U


Član KitePack-a postaneš s plačilom prijavnine.


Po potrditvi članstva se vsak član registrira na spletni strani s svojim uporabniškim imenom in geslom s katerim dostopa do spletnih strani, ki bodo dostopne LE članom KitePack-a in na katerih bodo zbrane KitePack informacije.


KOMUNIKACIJA MED ČLANI KITEPACK-A IN DOSTOP DO INFORMACIJ


KitePack ima:

  • Spletno stran na naslovu www.kitepack.com, katere vsebina je dostopna le KitePack članom. Na spletni strani ima vsak član svoj profil in dostop do “chat-a” s katerim komunicira z drugimi člani.

  • Facebook stran na naslovu www.facebook.com/kitepack, katere vsebina za pregled je javna, člani KitePack-a pa imajo možnost dostopa za objavljanje.

  • Instagram stran na naslovu www.instagram/kitepack, katere vsebina za pregled je javna, člani KitePack-a pa imajo možnost dostop-a za objavljanja.


IZSTOP IZ ČLANSTVA V KITEPACK-U


Vsak član lahko iz članstva v KitePack-u kadarkoli prostovoljno izstopi. V primeru izstopa se ugotavlja njegova finančna korist, ki jo je kot član imel do dneva izstopa. V kolikor le-ta ne presega prijavnine se razlika med prijavnino in pridobljeno koristjo vrne. Članarina se ne vrača.


Član, ki iz KitePack-u izstopi v bodoče ne more več postati član.


SPREMINJANJE KITEPACK SPLOŠNIH DOLOČIL IN POGOJEV


Vsebina splošnih določil in pogojev se lahko tekom časa in razvoja spreminjajo, dopolnjujejo in izboljšujejo.


5 views0 comments
  • Facebook
  • Instagram