KITEPACK Splošna določila in pogoji

Updated: Feb 4

Kajt skupnost KitePack (v nadaljevanju KitePack) je prostovoljna in samostojna skupnost kajtarjev, ki je nastala z namenom, da njeni člani pridobijo različne materialne in nematerialne koristi povezane s kajtanjem, kajt potovanji, kajt opremo,...


Kajtanje je stična točka vseh njenih članov, zato posamezniki, ki ne kajtajo (še niso nikoli niti poskusili s kajtanjem) ne morejo biti člani KitePack-a. Izjemi sta:

a) družinski člani (mož, žena, fant, punca, otroci) članov, tudi če ne kajtajo.

b) nekajtarji, ki bodo začetni tečaj kajtanja opravili kmalu po včlanitvi.


KitePack deluje na demokratičen način zato ima vsak član v njem enakovredno vlogo, ugodnosti in obveznosti.


UGODNOSTI ČLANSTVA V KITEPACK-U


1) Nižje cene kajt potovanj

Vsa kajt potovanja bodo za člane KitePack-a organizirana po nižjih cenah kot za nečlane. Popust pri posameznem potovanju bo od 20% (potovanja po Evropi, Egipt) do 250€ (daljša čezoceanska potovanja).

Kje bomo kajtali? Nekaj idej: Los Roques (Venezuela), Mehika, Rodriques (Mavricius), Južnoafriška Republika, Dakhla (Maroko), S. obala Brazilije, Madagascar, Kitesafari po Rdečem morju, Filipini, Ras Sudr (Egipt), Sardinija, Grčija, Oman, Turčija… Seznam kajt spotov je precej dolg.


Letni plan destinacij za prihodnjo sezono bo dogovorjen glede na želje, zanimanje in navdušenje vseh članov KitePack-a.


2) 25% popust pri tečajih kajtanja

Vsi člani KitePack-a imajo 25% popusta pri vseh tečajih kajtanja, ki jih izvajajo KitePack instruktorji. Začetni tečaj kajtanja z najemom opreme 300€ (nečlani 400€), individualna ura 37,5€ (nečlani 50€).


3) 50% popusta pri izposoja kajt opreme

V kolikor meniš, da je zate najem opreme primernejši od nakupa bodo za tvoja kajtanja na voljo kompleti kajt opreme za najem po članskih cenah, ki bodo približno 50% nižje od rednih cen v kajt centrih. Okvirna cena tedenskega najema opreme bo 150€.


4) Ugodnejši nakup kajt opreme

Pri ponudnikih kajt opreme (kajti, deske, trapezi, neopreni,…) bomo kot skupnost izkoristili možnosti količinskih popustov in pridobili nižje cene. Omejili se ne bomo le na enega ponudnika, ampak bomo ugodnosti iskali pri vseh ponudnikih v Sloveniji in tujini, ki bodo članom KitePack-a aktualni.


5) Testi opreme

V sodelovanju s ponudniki/prodajalci opremo bomo imeli člani KitePack-a možnost sprobati različne vodne “igrače”: kajte, deske, foil deske, kajt wing-e, SUPe. Testi bodo organizirani v okviru testnih dnevov in na naših kajt izletih in potovanjih.


6) Skupna druženja

Poleg daljših kajt potovanj po svetu se bomo družili na enodnevnih in vikend kajtanjih na spotih v naši bližini. Ker pa kajtanje ni vse, kar nas zanima, bomo dodatno skupaj organizirali aktivna nekajtarska druženja. Nekaj idej: smučarski dan, pohod, kolesarski izlet, SUP izlet, prednovoletno druženje


7) Veš s kom kajtaš

Ker se člani KitePack skupnosti med seboj poznamo, veš s kom boš kajtal/-a in preživljal/-a svoj kajt “life”.


8) Ti si KitePack!

V KitePack-u (lahko) sodeluješ pri organizaciji in izvedbi potovanj in drugih aktivnosti KitePack-a.


9) Izmenjava informacij in izkušenj

V KitePack-u bomo združeni kajtarji z različnimi nivoji znanja kajtanja, zelo izkušeni in tisti manj izkušeni. Dobrodošel je vsak. Z izmenjavo informacij, izkušenj in znanja bomo člani izboljšali svoje kajtanje in znanje o vsem kar spade poleg. Za komunikacijo med člani KitePack-a bomo uporabljali sodobna komunikacijska orodja, interno spletna stran in socialne medije.


10) Mreženje

Imaš svoje podjetje in svoj posel? V članih KitePack-a lahko srečaš svoje bodoče stranke in kupce. Ali pa obratno, v članih KitePack-a najdeš ponudnike izdelkov ali storitev, ki jih iščeš.


11) Sodelovanje pri razvoju KitePack-a in zaslužek

KitePack nima omejitev in njegov razvoj je odvisen od njegovih članov. Morda pa kot član KitePack-a postaneš solastnik kajt spota. Ali pa zastopnik katere od blagovnih znamk kajt opreme. Ali pa… KitePack je lahko tako tudi tvoja priložnost za dodaten zaslužek.


12) Člani pridobivajo člane

Za vsakega dodatnega člana (ki ni družinski član!), ki k KitePack-u pristopi na podlagi tvojega priporočila dobiš voucher v vrednosti 100€, ki ga lahko koristiš za kajt potovanje, nakup opreme ali najem opreme.


13) Unikatnost

Ker KitePack je unikaten. In ker je vsak član KitePack-a unikaten.


OBVEZNOSTI ČLANSTVA V KITEPACK-U


1) Plačilo ENKRATNE prijavnine

Enkratna prijavnina za doživljenjsko članstvo v KitePack-u je 500€.

Prijavnina za družinske člane (mož, žena, fant, punca, otroci) znaša 250€.

Prijavnina za otroke do 12 let je brezplačna.

Možnost plačila na obroke po dogovoru.


Se sliši veliko? Za boljši občutek:

- 500€ je okvirno znesek, ki ga boš prihranil/-a pri 2x-3x udeležbi na kajt potovanju

- 500€ je okvirno znesek, ki ga boš prihranil/-a pri 1x nakupu celotne kajt opreme

- 500€ je okvirno znesek, ki ga boš prihranil/-a pri 3x tedenskem najemu kajt opreme


2) Plačilo letne članarine

Poleg enkratne prijavnine se za tekoče delovanje skupnosti plačuje letna članarina v znesku 50€ (družinski član 25€). Za leto, ko se plača prijavnina je članarina že vključena v prijavnini.


Članarina je namenjena pokrivanju tekočih stroškov delovanja skupnosti: vzdrževanju spletne strani, materialnih stroškov,...


Članarina za tekoče leto se plača ob koriščenju prve ugodnosti v tekočem letu in velja za koriščenje ugodnosti znotraj tekočega leta (1.1.-31.12.). V kolikor član v tekočem letu ugodnosti ne koristi, mu članarine ni potrebno plačati. Članstvo se v tem primeru ne prekine!


PRISTOP K KITEPACK-U


Član KitePack-a postaneš s plačilom prijavnine.


Po potrditvi članstva se vsak član registrira na spletni strani s svojim uporabniškim imenom in geslom s katerim dostopa do spletnih strani, ki bodo dostopne LE članom KitePack-a in na katerih bodo zbrane KitePack informacije.


IZSTOP IZ ČLANSTVA V KITEPACK-U


Vsak član lahko iz članstva v KitePack-u kadarkoli prostovoljno izstopi. V primeru izstopa se ugotavlja njegova finančna korist, ki jo je kot član imel do dneva izstopa. V kolikor le-ta ne presega prijavnine se razlika med prijavnino in pridobljeno koristjo vrne. Članarina se ne vrača.


Član, ki iz KitePack-u izstopi v bodoče ne more več postati član.


KOMUNIKACIJA MED ČLANI KITEPACK-A IN DOSTOP DO INFORMACIJ


KitePack ima:

a) Spletno stran na naslovu www.kitepack.com, katere vsebina je dostopna le KitePack članom. Na spletni strani ima vsak član svoj profil in dostop do “chat-a” s katerim komunicira z drugimi člani.

b) Facebook stran na naslovu www.facebook.com/kitepack, katere vsebina za pregled je javna, člani KitePack-a pa imajo možnost dostopa za objavljanje.

c) Instagram stran na naslovu www.instagram/kitepack, katere vsebina za pregled je javna, člani KitePack-a pa imajo možnost dostop-a za objavljanja.

13 views0 comments

Recent Posts

See All

DARE TO DREAM KAJT CHALLENGE 2021

Si tudi ti eden/ena tistih kajtarjev/kajtark ki si na začetku kajt sezone postavi (visoke) cilje, kaj vse se boš letos do konca sezine novega naučil/-a? Katere trike boš ovladal/-a, kako visoko boš sk