top of page

čet., 10. mar.

|

Holbox & Isla Blanca

Kajt potovanje v Mehiko

Gremo kajtat v Mehiko. Na polotok Yucatan, na otoček Holbox in Islo Blanco.

Prijava na dogodek ni več mogoče
Preveri ostale dogodke
Kajt potovanje v Mehiko

Datum in lokacija

10. mar. 2022, 00:00 – 24. mar. 2022, 00:00

Holbox & Isla Blanca, Yucatan, Mexico

Kdo je že prijavljen?

Več o dogodku

Gremo kajtat v Mehiko. Na polotok Yucatan, točneje na rajski otoček Holbox in "flat paradise" spot Isla Blanca. Vmes pa si vzamemo kak dan, dva za ogled majevskih ruševin v Chicken Itzi in se namočimo v katerem od lokalnih "cenote"-jev (=naravnih kopališč). 

Po pristanku na letališču v Cancunu se bomo odpravili proti otočku Holbox. 2 uri vožnji s kombijem in 30 minut vožnje s trajektom in smo na Holbox-u. Sledi nastanitev in prva tequila ter tacosi. Na Holbox-u bomo preživeli naslednjih 9 dni. Čaka nas kajtanje, zabava, dobra hrana in druženje. Vrhunsko upeljani v mehiški "tranquillo way of life" pomahamo Holbox-u v slovo se odpravimo na drugi del naše Yucatan avanture proti najbolj "flat" spotu Mehike - Isli Blanci. Dnevni posvečeni kajtanju, večeri sončnim zahodom in druženju. Zadnji dan se odpravimo proti letališču v Cancunu odkoder poletimo proti domu.   

Termin: 10.3.-24.3.2022

Odhod: letališče Dunaj ali Benetke, let na letališče v Cancunu

Cena: 1.700€ (-250€ za KitePack člane)

Cena vključuje: letalsko karto + 14x nastanitev (dvo ali troposteljne sobe) + transferi (Cancun-Holbox, Holbox-Isla Blanca, Isla Blanca-Cancun) + organizacija potovanja

Doplačila: 

  • dnevni tranfer na kajt spot: 5€/dan 
  • dovoljenje za kajtanje: 10€
  • trajekt na Holbox: 10€/smer
bottom of page