top of page

sob., 24. avg.

|

Otoki Rdečega morja

Kajt križarjenje po Rdečem morju

Cena člani: 1.450€, nečlani 1.700€; vključeno: karta iz Ljubljane + 7 dnevno bivanje na ladji v dvoposteljni kabini + hrana (zajtrk, kosilo, večerja, prigrizki, brezalkoholne pijače) + transfer I PROSTA MESTA: 21.9.: 1 mesto: 28.9. 1 mesto, 5.10.: 8 mest, 26.10. 9 mest

Kajt križarjenje po Rdečem morju
Kajt križarjenje po Rdečem morju

Datum in lokacija

24. avg. 2024, 23:00 – 08. mar. 2025, 22:00

Otoki Rdečega morja, Jazīrat Jaysūm, Egypt

Kdo je že prijavljen?

Več o dogodku

Modre lagune in bele plaže, "flat" in plitka voda, veter, ki piha večino dni, plavanje z delfini, kilometrski "downwindi", večerne zabave pod zvezdnatim nebom, SUP izleti, snorkling in še marsikaj drugega nas čaka na kitesafariju po otokih Rdečega morja.

Da bi vse to tudi sami doživeli v živo, vas vabimo na to ekskluzivno potovanje, da vam pokažemo kaj je tisto pravo kajtanje. Na ladji rezervirani le za nas kajtarje boste daleč od civilizacije in hrupa preživeli 7 "all inclusive" dni. Pozabite na skrbi in se prepustite čistim užitkom. Morda si nikoli več ne boste želeli na kopno.  Edinstveno izkušnjo kajt križarjenja lahko delite skupaj s prijatelji ali na kajt križarjenju spoznate nove kajtarje, ki življenje uživajo z enako strastjo kot vi.  

Ruta

Pot kajt križarjenja pričnemo v Hurghadi, kjer se takoj po prihodu iz letališča s kombijem odpeljemo v marino in vkrcamo na našo ladjo. Pot nas bo vodila nekoliko bolj severno v smer rajskih otokov Rdečega morja - Tawila, Geysum, Ashrefen,... Obiskali bomo 4 različne kajt spote, imeli vsak dan vrhunske pogoje za kajtanje, vmes pa se podali na raziskovalne "downwind"-e in "upwind"-e.

Kaj je vključeno v ceno? 

☑️ letalska karta iz Ljubljane 

☑️ transfer iz letališča v Hurgadi 

☑️ nastanitev 7 dni na ladji - plavajocem hotelu 

☑️ dvoposteljne sobe s klimatsko napravo in lastno kopalnico 

☑️ 3 "all you can eat" obroki - različne mesne in vegetarijanske jedi, jedi iz žara, sveže solate, sadje, sladice 

☑️ neomejeno brezalkoholnih pijač, sokov, prigrizkov, sadja 

☑️ shramba kajt opreme  

☑️ "beach boy" in kompresor na plaži  

☑️ reševalni čoln

☑️ zabave na plaži 

☑️ DJ na ladji

☑️ maser na ladji (masaže doplačilo) 

Doplačila:

☑️ turistična viza za Egipt cca. 25€

☑️ napitnine posadki ladje 60€

☑️ EKO taksa 80€

☑️ alkoholne pijače  

☑️ najem kajt opreme 300€ nečlani, 150€ člani 

Mesta, ki jih bomo obiskali se nahajajo stran od civilizacije in hrupa. Samo vi, "flat" voda in konstanten veter, naokoli pa osamljeni otoki, lagune in sipine. Svoboda izbire in magični kraji, ki niso na voljo vsem, zato je Kajt križarjenje edinstveno doživetje. Doživetje z veliko začetnico. Si upaš doživeti vse, kar ti kajtanje lahko ponudi?

Deli

bottom of page