top of page

sob., 01. maj

|

El Gouna

El Gouna + Ras Sudr - Egipt

Cena: člani 908€, nečlani 1.135€; vključeno: karta iz Ljubljane, nastanitev (hotel 4*, all inclusive ali polpenzion), transferi po Egiptu

Prijava na dogodek ni več mogoče
Preveri ostale dogodke
El Gouna + Ras Sudr - Egipt
El Gouna + Ras Sudr - Egipt

Datum in lokacija

01. maj 2021, 00:00 – 08. maj 2021, 04:00

El Gouna, El Gouna, Hurghada, Red Sea Governorate, Egypt

Kdo je že prijavljen?

Več o dogodku

Doplačila

-viza gratis 

-storitve kajt centra 50€ člani, 65€ nečlani

-najem kajt opreme 150€ člani, 300€ nečlani

-začetni tečaj (10 ur) kajtanja 300€ člani, 400€ nečlani

-individualna ura učenja kajtanja 37€ člani, 50€ nečlani

El Gouna - Kjer je življenje kot mora biti

El Gouna je mestece na obali Rdečega morja in predstavlja vrhunec turističnega luksuza v Egiptu. Od mednarodnega letališča v Hurghadi je oddaljeno le 25 kilometrov in v zadnjih letih doživlja pravi razcvet. Mnogi ga zaradi vodnih kanalov in otočkov imenujejo kar egipčanske Benetke. Ta prijetna počitniška destinacija vam na enem mestu ponuja vse – odlične pogoje za kajtanje in druge aktivnosti, hotele, restavracije, in zabavo za sproščeno preživljenje vašega dopusta. Vsi, ki smo jo že obiskali vemo, da se v El Gouni vedno kaj dogaja, zato je že dolga leta na 1. mestu med turističnimi destinacijami v Egiptu.

Kajtanje

El Gouna je znana po svoji peščeni kajt plaži Magroovy Beach, ki s turkizno laguno, mirno in plitko vodo ter konstantnem “side-on-shore” vetru ustvarja popolne razmere za kajtanje – tako za začetnike v svetu kajtanja, kot tudi za bolj izkušene kajtarje.

Kajt center

Vrhunsko opremljen kajt center v celoti poskrbi za dobro počutje vsakega kajtarja. Nudi: bar z okusno hrano in pijačo, prostoren storage, rescue čoln, beach boy-e, kompresor, tuše, wc, prostor za čiščenje in spiranje kajtov, celovit servis kajtov v primeru poškodb, chill-out prostor z ležalniki ter wi-fi.

Nastanitev

El Gouna se ponaša z različnimi hotelskimi in apartmajskimi nastanitvami. Lahko izbiramo med nočitev z zajtrkom, polpenzionom ali All inclusive. 

Kaj bomo dobrega pojedli v El Gouni?

Predvsem tisti, ki smo v El Gouni že bili se odločamo za hotelsko nastanitev z zajtrkom (B&B), za kosila in večerje pa izkoristimo priložnost za raziskovanje številnih restavracij. Tu najdemo odlično tajsko, vietnamsko, italijansko, francosko, egipčansko, grško restavracijo. Lahko se odločimo za obisk pizzerie ali za gurmanski užitek hamburgerja.

Kombinacija bližine letališča, odlična nastanitev, super vetrovni pogoji za kajtanje ter široka paleta drugih športnih in družabnih aktivnosti vabijo. 

Deli

bottom of page