ned., 12. jun.

|

El Gouna

El Gouna (pomlad) – Egipt

Odhodi: 12.6., 18.6., Cena: od 800€ (-20% za KitePack člane); vključeno: letalska karta, nastanitev hotel, nočitev z zajtrkom (možnost all inclusive z doplačilom), transfer iz letališča do El Goune I PROSTA MESTA: 12.6.-19.6.: 1 mesta / 18.6.-25.6.: 3 mesta

El Gouna (pomlad) – Egipt

Datum in lokacija

12. jun., 23:00 – 25. jun., 23:00

El Gouna, El Gouna, Hurghada, Red Sea Governorate, Egypt

Več o dogodku

Doplačila

-viza 25€

-storitve kajt centra 7 dni: 65€

-najem kajt opreme 7 dni: 150€ člani, 300€ nečlani

-začetni tečaj kajtanja 8 ur: 330€ člani, 440€ nečlani

-individualna ura učenja kajtanja 41€ člani, 55€ nečlani

El Gouna - Kjer je življenje kot mora biti

El Gouna je mestece na obali Rdečega morja in predstavlja vrhunec turističnega luksuza v Egiptu. Od mednarodnega letališča v Hurghadi je oddaljeno le 25 kilometrov in v zadnjih letih doživlja pravi razcvet. Mnogi ga zaradi vodnih kanalov in otočkov imenujejo kar egipčanske Benetke. Ta prijetna počitniška destinacija vam na enem mestu ponuja vse – odlične pogoje za kajtanje in druge aktivnosti, hotele, restavracije, in zabavo za sproščeno preživljenje vašega dopusta. Vsi, ki smo jo že obiskali vemo, da se v El Gouni vedno kaj dogaja, zato je že dolga leta na 1. mestu med turističnimi destinacijami v Egiptu.

Kajtanje

El Gouna je znana po svoji peščeni kajt plaži Magroovy Beach, ki s turkizno laguno, mirno in plitko vodo ter konstantnem “side-on-shore” vetru ustvarja popolne razmere za kajtanje – tako za začetnike v svetu kajtanja, kot tudi za bolj izkušene kajtarje.

Kajt center

Vrhunsko opremljen kajt center v celoti poskrbi za dobro počutje vsakega kajtarja. Nudi: bar z okusno hrano in pijačo, prostoren storage, rescue čoln, beach boy-e, kompresor, tuše, wc, prostor za čiščenje in spiranje kajtov, celovit servis kajtov v primeru poškodb, chill-out prostor z ležalniki ter wi-fi.

Nastanitev

El Gouna se ponaša z različnimi hotelskimi in apartmajskimi nastanitvami. Lahko izbiramo med nočitev z zajtrkom, polpenzionom ali All inclusive. Za vsakega potnika pripravimo ponudbo po meri. 

Kombinacija bližine letališča, odlična nastanitev, super vetrovni pogoji za kajtanje ter široka paleta drugih športnih in družabnih aktivnosti vabijo.