sob., 30. okt. | El Gouna

El Gouna (oktober) – Egipt

Cena: 710€ (nečlani), 568€ (člani); vključeno: karta iz Ljubljane, nastanitev (hotel Captain's Inn (možno tudi hotel Fanadir), nočitev z zajtrkom), transfer iz letališča do El Goune
El Gouna (oktober) – Egipt

Datum in lokacija

30. okt. 00:00 – 06. nov. 04:00
El Gouna, El Gouna, Hurghada, Red Sea Governorate, Egypt

Več o dogodku

Doplačila

-viza 30€

-storitve kajt centra 65€

-najem kajt opreme 150€ člani, 300€ nečlani

-začetni tečaj kajtanja 300€ člani, 400€ nečlani

-individualna ura učenja kajtanja 37€ člani, 50€ nečlani

El Gouna - Kjer je življenje kot mora biti

El Gouna je mestece na obali Rdečega morja in predstavlja vrhunec turističnega luksuza v Egiptu. Od mednarodnega letališča v Hurghadi je oddaljeno le 25 kilometrov in v zadnjih letih doživlja pravi razcvet. Mnogi ga zaradi vodnih kanalov in otočkov imenujejo kar egipčanske Benetke. Ta prijetna počitniška destinacija vam na enem mestu ponuja vse – odlične pogoje za kajtanje in druge aktivnosti, hotele, restavracije, in zabavo za sproščeno preživljenje vašega dopusta. Vsi, ki smo jo že obiskali vemo, da se v El Gouni vedno kaj dogaja, zato je že dolga leta na 1. mestu med turističnimi destinacijami v Egiptu.

Kajtanje

El Gouna je znana po svoji peščeni kajt plaži Magroovy Beach, ki s turkizno laguno, mirno in plitko vodo ter konstantnem “side-on-shore” vetru ustvarja popolne razmere za kajtanje – tako za začetnike v svetu kajtanja, kot tudi za bolj izkušene kajtarje.

Kajt center

Vrhunsko opremljen kajt center v celoti poskrbi za dobro počutje vsakega kajtarja. Nudi: bar z okusno hrano in pijačo, prostoren storage, rescue čoln, beach boy-e, kompresor, tuše, wc, prostor za čiščenje in spiranje kajtov, celovit servis kajtov v primeru poškodb, chill-out prostor z ležalniki ter wi-fi.

Nastanitev

El Gouna se ponaša z različnimi hotelskimi in apartmajskimi nastanitvami. Lahko izbiramo med nočitev z zajtrkom, polpenzionom ali All inclusive. Za vsakega potnika pripravimo ponudbo po meri. 

Kombinacija bližine letališča, odlična nastanitev, super vetrovni pogoji za kajtanje ter široka paleta drugih športnih in družabnih aktivnosti vabijo.