top of page

sob., 14. sep.

|

El Gouna

El Gouna - Egipt (jesen 2024)

Odhodi: 14.9. in 26.10. / 7 dni / Cena: od 950€ (-15% za KitePack člane); vključeno: letalska karta, hotelska nastanitev, nočitev z zajtrkom (opcija: "all inclusive" hotel), transfer I PROSTA MESTA: 14.9. 15 mest, 26.10. 20 mest

El Gouna - Egipt (jesen 2024)
El Gouna - Egipt (jesen 2024)

Datum in lokacija

14. sep. 2024, 22:00 – 02. nov. 2024, 22:00

El Gouna, El Gouna, Hurghada, Red Sea Governorate, Egypt

Kdo je že prijavljen?

Več o dogodku

El Gouna - Kjer je življenje kot mora biti

El Gouna je mestece na obali Rdečega morja in predstavlja vrhunec turističnega luksuza v Egiptu. Od mednarodnega letališča v Hurghadi je oddaljeno le 25 kilometrov in v zadnjih letih doživlja pravi razcvet. Mnogi ga zaradi vodnih kanalov in otočkov imenujejo kar egipčanske Benetke. Ta prijetna počitniška destinacija vam na enem mestu ponuja vse – odlične pogoje za kajtanje in druge aktivnosti, hotele, restavracije, in zabavo za sproščeno preživljenje vašega dopusta. Vsi, ki smo jo že obiskali vemo, da se v El Gouni vedno kaj dogaja, zato je že dolga leta na 1. mestu med turističnimi destinacijami v Egiptu.

Kajtanje

El Gouna je znana po svoji peščeni kajt plaži Magroovy Beach, ki s turkizno laguno, mirno in plitko vodo ter konstantnem “side-on-shore” vetru ustvarja popolne razmere za kajtanje – tako za začetnike v svetu kajtanja, kot tudi za bolj izkušene kajtarje.

Kajt center

Vrhunsko opremljen kajt center v celoti poskrbi za dobro počutje vsakega kajtarja. Nudi: bar z okusno hrano in pijačo, prostoren storage, rescue čoln, beach boy-e, kompresor, tuše, wc, prostor za čiščenje in spiranje kajtov, celovit servis kajtov v primeru poškodb, chill-out prostor z ležalniki ter wi-fi.

Nastanitev

El Gouna se ponaša z različnimi hotelskimi in apartmajskimi nastanitvami. Lahko izbiramo med nočitev z zajtrkom, polpenzionom ali All inclusive. Za vsakega potnika pripravimo ponudbo po meri. 

Kombinacija bližine letališča, odlična nastanitev, super vetrovni pogoji za kajtanje ter široka paleta drugih športnih in družabnih aktivnosti vabijo.

Deli

bottom of page